Kamis, 12 November 2015

Upper Airways Penyakit - Let The Juice Bantuan Anda Dengan Rawatan Daripada Mereka (Bahagian 2)

Upper Airways Penyakit - Let The Juice Bantuan Anda Dengan Rawatan Daripada Mereka (Bahagian 2)

Artikel ini berkaitan dengan pelbagai jus anda boleh minum menangani penyakit saluran pernafasan atas. Sila ikuti garis panduan yang diterangkan di bawah untuk membuat jus ini pada anda sendiri.

Anda perlu menggunakan buah kranberi benar-benar masak untuk mendapatkan jus. Basuh buah di bawah air yang mengalir. Anda boleh sama ada menggunakan pemerah jus atau jus buah tangan manusia. Isikan botol kaca bersih dengan jus dan haba merawat mereka pada suhu antara 75-80 darjah Celsius. Jus cranberry kaya dengan pelbagai asid; oleh itu anda perlu mencampurkannya dengan air sebelum minum. Selain itu, anda boleh menambah gula atau madu. Jus mempunyai bakteria dan kualiti yang perspiratory. Ia merupakan ubat yang baik untuk menghilangkan dahaga dan meningkatkan selera makan.
Picit satu kilogram beri Jintan saru dan mengambil benih daripada paste. Tanamkan pes dengan tiga liter air suam dan meninggalkan berwarna untuk minuman selama 10-15 minit. Selepas itu, lulus campuran melalui kain kasa untuk mendapatkan jus. Jus mempunyai bakteria, tonik dan sifat-sifat perspiratory. Selain itu, ia boleh digunakan untuk memudahkan Meludah.
Basuh daun baru Jelatang biasa dan mengeringkannya. Mengisar daun dan lulus pes melalui suatu teka-teki untuk mendapatkan jus. Anda boleh menyimpan jus di dalam peti sejuk selama tidak lebih daripada dua hari. Dalam usaha untuk meningkatkan hayat penyimpanan jus, anda perlu mengisi dalam botol kaca dan haba merawat mereka. Selepas itu, mengelak botol ke atas. Jus terbukti memudahkan kahak dan meningkatkan tahap hemoglobin dalam darah anda. Di samping itu, ia mempunyai bakteria dan ciri anti-radang.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar