Kamis, 12 November 2015

To Kill A parasit - The Dawn daripada parasit Zapper

To Kill A parasit - The Dawn daripada parasit Zapper

Tiada apa-apa Baru

Idea zapper parasit bukan idea baru. Di tengah-tengah abad yang lalu, Royal Rife mendapati bahawa elektrik boleh membunuh parasit. Dia datang kepada pemahaman ini kerana mikroskop medan gelap, alat diagnostik yang kuat yang dapat melihat bakteria dan virus.

A Angin Kedua

Malangnya, ciptaan beliau mendapat dia ke dalam masalah apabila penyakit pengawetan penemuan beliau bercanggah dengan kepentingan yang terletak hak pada hari tersebut. Selama bertahun-tahun selepas kematiannya, idea-ideanya mengenai parasit dan penyakit meletakkan aktif. Kemudian Dr Hulda Clark, seorang penyelidik swasta, datang di tempat kejadian.

Luar Biasa Visi Deja Vu

Hulda Clark juga mempunyai alat diagnostik yang kuat yang boleh "melihat" parasit. Dia memanggilnya synchrometer, yang merupakan peranti yang beroperasi pada resonans pendengaran. Dengan peranti ini, beliau sekali lagi menegaskan idea Royal Rife tentang kemusnahan parasit. Protokol Beliau, seperti Royal Rife, juga dipertimbangkan penawar kesihatan yang mendapat dia ke dalam masalah dengan pertubuhan.

Nasib atau takdir?

Hulda Clark menggunakan penjana frekuensi untuk membunuh parasit pada mulanya tetapi tidak lama lagi mendapati, agak oleh kemalangan, bahawa penjana gelombang positif mengimbangi persegi boleh membunuh semua parasit secara menyeluruh. Oleh itu Zapper dilahirkan.

Satu Senjata pertahanan Berkesan

The zapper parasit adalah alat yang berkuasa dan berkesan dalam perang menentang bakteria, kulat, dan virus. Penggunaan yang konsisten boleh menghasilkan kelebihan yang diperlukan untuk mengatasi pelbagai penyakit, yang Hulda Clark mendapati parasit menjadi penyebab. Dalam bukunya, The Cure Untuk Semua Penyakit, dia menerangkan teori beliau penyakit dan memberikan arahan mengenai cara untuk memerangi parasit, pencemaran, dan membina zapper anda sendiri.

Convenience Dan Ingenuity

Parasit boleh berkesan dibunuh dengan herba tetapi zapper adalah cara yang lebih mudah untuk membunuh mereka. Walaupun anda boleh membina anda sendiri, ia juga adalah lebih mudah untuk membeli satu. Dan pengeluar beberapa zappers telah datang dengan beberapa unit berkuasa. Saya percaya unit yang terbaik adalah Zapper Ultimate. Saya telah digunakan dengan jayanya selama bertahun-tahun.

Sebuah Alat Survival Enduring

Dan sebagainya zappers bersama kami untuk tinggal. The zapper parasit adalah satu lagi cara yang berkesan dan berkuasa untuk terus hidup dalam dunia penyakit ditunggang.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar