Kamis, 12 November 2015

Beberapa Undang-Undang Spiritual Kehidupan

Beberapa Undang-Undang Spiritual Kehidupan

UNDANG-UNDANG Syukur
Terima kasih yang tulus ikhlas adalah kunci kepada banyak. Ia membuka sumber-sumber yang besar alam semesta.

Apabila anda adalah betul-betul berterima kasih kepada seseorang bagi sesuatu yang mereka telah lakukan, orang yang merasakan tenaga terima kasih dan begitu gembira olehnya bahawa mereka mahu memberi anda lebih banyak. Apabila anda menghantar terima kasih kepada Universe atas nikmat yang telah anda terima, tenaga ilahi bertindak balas dengan memberi lebih keberkatan.

Undang-undang tarikan
Anda di magnet: anda menarik seperti kepada anda.

Kami menarik ke dalam kehidupan kita orang dan situasi yang mempunyai getaran yang sama dengan kita sendiri. Alam Semesta menyediakan cermin untuk kita melihat ke dalam. Semakin keras kita menafikan bahawa kita adalah magnet untuk jenis tertentu orang atau keadaan, semakin sendiri yang lebih tinggi kami meminta kami untuk melihat bayang-bayang kami.

Dalaman menarik luar itu. Jika sesuatu di dunia luar anda bukan apa yang anda mahu ia menjadi, melihat ke dalam dan beralih bagaimana anda merasa tentang diri anda. Ini kemudian membolehkan orang yang berbeza dan pengalaman yang akan tertarik kepada anda. Sebagai contoh, apabila anda benar-benar komited untuk mengasihi diri sendiri, luaran akan berubah dan anda akan menarik seseorang komited untuk mencintai anda.

Menghantar cahaya positif dan menunggu keajaiban yang akan ditarik ke arah anda.

UNDANG-UNDANG KETAHANAN
Apa yang anda melawan berterusan dalam hidup anda dan longkang anda tenaga. Hayati apa yang kamu mahu dan berasa hidup.

"Jangan", "tidak", "tidak akan" atau "tidak" adalah kata-kata yang sembah Hukum rintangan. Sebagai contoh, pemikiran, "Saya tidak akan mencari pasangan yang sempurna" menentang rakan kongsi yang sempurna. Jangan sekali-kali menahan kegagalan atau kemiskinan. Sebaliknya menarik kekayaan dan kejayaan. Sentiasa memeluk positif dan bukannya menentang negatif. Kesedaran mangsa, "saya miskin", akan mencetuskan Hukum rintangan.

Untuk membubarkan pemikiran-borang anda telah melawan, menuliskannya dan kemudian membakar semua kebimbangan anda mengenainya. Kemudian tulis apa yang kamu mahu dan mula untuk menarik apa yang anda inginkan kepada anda.

Jika anda menghadapi masalah dengan orang tertentu, melihat ke dalam untuk menyelesaikan konflik dalaman anda sendiri, maka orang itu harus, di bawah undang-undang universal, meninggalkan kehidupan anda atau menukar sikap mereka.

UNDANG-UNDANG PROJECTION
Anda tidak tahu bagaimana seseorang merasakan atau. Semua yang anda lihat dalam satu lagi ialah unjuran satu aspek diri sendiri.

"Periuk memanggil hitam cerek". Ia adalah lebih selesa untuk membayangkan bahawa orang lain mempunyai kualiti yang kita ingin menafikan berada dalam diri kita, misalnya orang-orang yang menonjolkan kebencian mereka fikir orang lain adalah keluar untuk mendapatkan mereka.

Kami mengunjurkan rasa tidak yakin kita kepada orang lain, tetapi kerana ramai di antara kita tidak memiliki atau beriman kepada keagungan kami, kami juga projek yang indah, pemurah, kuat dan cemerlang bahagian kami kepada orang lain. Mengunjurkan diri anda ke orang lain menghalang anda daripada mengambil tanggungjawab untuk diri.

UNDANG-UNDANG LAMPIRAN
Jika anda ingin bebas, melepaskan diri dari semua orang dan segala-galanya. Ia merupakan prasyarat untuk pencerahan.

Anda boleh mempunyai apa-apa yang anda mahu dalam hidup anda, tetapi jika perasaan anda nilai diri atau kebahagiaan anda bergantung kepadanya, maka anda yang melekat padanya. Sesiapa atau apa sahaja yang anda melekat boleh memanipulasi anda. Anda tidak lagi percuma. Tali Bertenaga lampiran boleh membentuk antara orang-orang yang mempunyai isu-isu yang tidak dapat diselesaikan di antara mereka, bahkan dari seumur hidup untuk seumur hidup. Tali tenaga juga boleh melampirkan orang untuk objek seperti rumah dan kereta, atau perkara-perkara yang tidak ketara seperti keperluan untuk cinta.

Jika anda memerlukan seseorang untuk melakukan sesuatu dalam cara yang tertentu untuk menyayangi mereka, ia tidak suka, tetapi penahanan atau cinta bersyarat. Untuk membubarkan tali bertenaga lampiran kepada orang tertentu, memaafkan orang itu dan diri anda untuk apa yang telah berlaku pada masa lalu dalam usaha untuk membebaskan anda berdua. Penggunaan niat dan visualisasi untuk kuat melepaskan lampiran anda kepada objek dan perkara-perkara tidak ketara.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar