Kamis, 12 November 2015

Tea Tree Oil organik dan Faedah Its

Tea Tree Oil organik dan Faedah Its

Anda boleh membeli organik teh minyak pokok dari beberapa sumber. Ia akan bekerja dengan cara yang sama seperti versi organik bukan. Ia boleh digunakan dalam pelbagai cara di sekitar rumah. Berikut adalah beberapa idea untuk anda:

1) Untuk melawan selesema dan selesema: Seperti mana-mana doktor akan memberitahu anda, ia adalah antibiotik pengambilan benar-benar sia-sia jika anda mempunyai sejuk atau selesema. Penyakit-penyakit ini adalah disebabkan oleh virus dan oleh itu antibiotik tidak akan mempunyai apa-apa kesan kepada membantu anda menghilangkan daripada mereka. Anda memerlukan sesuatu yang secara semula jadi anti virus dan ini adalah di mana minyak datang. Sekarang sebelum anda tergesa-gesa keluar untuk menelan beberapa, anda perlu tahu ia memudaratkan kesihatan anda jika anda makan ia. Teh minyak pokok tidak boleh diambil secara dalaman. Penggunaan yang betul adalah untuk menambah beberapa titik minyak kepada air mengukus dan bernafas dalam wap ini. Terhidu gas-gas ini akan membantu dalam beberapa cara. Ia akan membersihkan sinus anda dan seterusnya mengurangkan sakit kepala. Ciri-ciri anti virus minyak akan mula berjuang bug sejuk dan / atau selesema. Ia juga akan merangsang sistem imun anda. Dengan sistem imun anda dirangsang, anda akan mempunyai peluang yang lebih baik dalam melawan selsema dan flu. Jika mana-mana bug bakteria mengintai, menunggu untuk melompat di atas kapal apabila selesema telah mengurangkan pertahanan anda, sifat-sifat anti-bakteria akan mula berjuang itu juga. Jadi dengan menyedut wap yang dibuat oleh campuran minyak dan air yang anda menyerang penyakit dalam semua bidang. Anda perlu mendapatkan rehat sebanyak mungkin dan minum banyak air untuk membantu pemulihan anda.

2) Untuk memerangi sengatan atau gigitan serangga: Sengatan dan gigitan seiring dengan musim panas dan boleh menyebabkan kesengsaraan kepada sesetengah orang. Simpan botol minyak pokok teh berguna dan jika anda mendapat Bitten memohon dab sedikit terus ke gigitan. Ia akan membantu mengurangkan gatal, menyimpan bengkak ke bawah tetapi juga melawan sebarang jangkitan yang bug mungkin telah dihantar kepada anda. Begitu juga dengan menyengat walaupun anda ingin memastikan sengat sebenar telah dikeluarkan sebagai membiarkannya di dalam kulit anda boleh membawa kepada masalah.

3) Untuk melawan bau mulut: Tiada apa yang lebih buruk bagi kehidupan cinta anda daripada mulut berbau. Berita baik adalah bahawa anda boleh mengatasinya dengan mudah dengan menggunakan minyak ubat pokok teh. Tambah beberapa titik untuk memanaskan air dan berkumur. Jangan telan. Teknik ini akan membantu melawan penyakit gusi.

4) Buat jangkitan kulat kaki satu perkara yang telah lalu: Teh pokok secara semula jadi anti kulat jadi cuba menggunakannya di mana-mana jangkitan kulat menjejaskan kaki anda. Kuku kaki sering diserang oleh kulat dan ia membuatkan mereka kelihatan sangat tidak menarik. Aplikasi biasa minyak organik dalam tempoh sekurang-kurangnya tiga hingga enam bulan akan menghasilkan kuku jelas sihat.

Ini adalah hanya beberapa daripada banyak kegunaan untuk minyak pokok teh. Tambah botol ke kabinet ubat anda hari ini supaya ia sentiasa sedia untuk digunakan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar