Kamis, 12 November 2015

Punca Top Untuk berpeluh Palms

Punca Top Untuk berpeluh Palms

Terdapat beberapa sebab-sebab tapak tangan berpeluh, dengan tidak hanya mengetahui apa yang mereka, tetapi juga memahami mereka, anda dengan lebih berkesan boleh merawat teras masalah itu.

Pertama, berpeluh adalah satu proses semulajadi biologi badan menggunakan untuk membantu mengawal suhu badan untuk menyimpan semua beroperasi dengan cekap. Tiada apa yang salah dengan berpeluh, masalah berlaku apabila proses semula jadi ini bertukar kepada yang berlebihan. Badan itu mempunyai beribu-ribu kelenjar peluh di seluruh badan, dengan lebih daripada 50% daripada yang terletak di tangan anda. Kelenjar peluh merembeskan peluh semasa melakukan senaman fizikal, julat suhu yang tinggi atau kebimbangan meningkat Untuk kembali suhu badan kembali ke keadaan optimum.

Berpeluh berlebihan kelapa adalah apa yang secara teknikal dikenali sebagai "sistem saraf terlalu aktif". Ini pada dasarnya bermakna bahawa anda berpeluh apabila kebanyakan orang tidak akan kerana sistem saraf anda terlebih bertindak terhadap rangsangan tertentu.

Perkara yang dengan sebab tertentu ini adalah bahawa ia sebenarnya mungkin untuk mengawal peluh berlebihan anda hanya dengan latihan mental yang mudah. Biar saya tanya anda satu soalan. Adakah anda pernah perasan bahawa tapak tangan anda tidak berpeluh pada semua jika anda tidak berfikir tentang perkara ini? Seperti ajaib, masalah anda akan hilang. Walau bagaimanapun, sebaik sahaja anda mula berfikir tentang berpeluh, anda akan mendapat cemas dan masalah itu kembali.

Tambahan pula, walaupun ia adalah mungkin untuk mengurangkan keterukan berpeluh, ia adalah mustahil untuk benar-benar menyembuhkan masalah dengan latihan hanya mental. Oleh itu, ini adalah terutamanya mengapa ia adalah penting untuk mencari rawatan yang menyerang teras masalah, yang, dalam kes ini sebab ini, adalah lebih fizikal daripada psikologi.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar