Kamis, 12 November 2015

Cara Penggunaan Healing Bunga pati

Cara Penggunaan Healing Bunga pati

Biasanya, pati bunga yang diambil secara lisan dengan cara meletakkan dua atau tiga titis intipati bawah lidah. Pada asasnya, penggunaan ini boleh menyiapkan tiga atau empat kali sehari untuk tempoh satu bulan atau kitaran lunar. Sebaliknya, apabila anda mengambil lebih daripada bilangan dinasihatkan titisan, ini tidak akan membuat perbezaan.

Untuk dapat menguatkan kesan penyembuhan pati bunga ia benar-benar adalah penting untuk mengambil ia lebih kerap. Sebagai contoh, jika anda rasa terbakar, anda boleh mengambil intipati dengan tegas mencadangkan setiap lima minit, atau setiap minit, sehingga anda merasakan bahawa ia tidak lagi diperlukan.

Anda seterusnya perlu menggunakan pertimbangan anda sendiri mengenai tempoh pengambilan intipati tertentu. Ramai pengamal gigih menasihati untuk mengambil intipati selama tiga puluh hari dan kemudian mereka akan menjalankan penilaian semula untuk memastikan sama ada anda masih perlu bahawa keperibadian tertentu.

Penyembuhan pati bunga bukan sahaja diambil secara dalaman. Ia boleh digunakan secara luaran melalui menggunakan beberapa titik pada "titik nadi", "titik chakra", atau "titik akupuntur" dan memeluk ini tenaga getaran semasa melakukan dowsing emosi atau spiritual. Ia boleh juga digunakan sebagai semburan - anda boleh menggabungkan intipati dengan air dan memasukkannya ke dalam botol mister dan semburan kepada diri sendiri, di dalam bilik tidur anda dan juga dalam perniagaan anda.

Sekiranya anda ingin memberi pati kepada anak-anak kemudian kabus akan menjadi satu cara yang sangat baik. Namun begitu, secara amnya, pati bunga adalah lebih berkesan apabila dimakan secara dalaman. Namun begitu terdapat beberapa orang yang sangat sensitif yang pada dasarnya membawa bersama mereka botol intipati mewujudkan banyak manfaat. Anda juga boleh mengambil pati yang terdapat di rantai kaca buatan tangan yang boleh diperolehi melalui pesanan khas.

Untuk orang yang sangat sensitif terhadap alkohol dan tidak cenderung untuk memilih untuk mengambil brendi yang digunakan untuk memelihara paling pati, mereka boleh menggunakan intipati luaran, atau mereka hanya boleh mencurahkan titik pati bunga terus ke dalam air panas, teh mereka atau mana-mana minuman panas. Alkohol hanya akan hilang dalam masa beberapa minit kerana haba.

Ini adalah beberapa cara bagaimana menggunakan pati ini. Pengambilan pati bunga-bunga ini akan membawa anda banyak manfaat termasuk membantu anda berkembang dan mencapai potensi anda yang terbaik apatah lagi mencapai fikiran holistik, badan dan pemulihan rohani.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar