Kamis, 12 November 2015

Terion Air Mana sihat untuk minum Dan Boleh Bantu Sihat Badan Anda Secara semulajadi

Terion Air Mana sihat untuk minum Dan Boleh Bantu Sihat Badan Anda Secara semulajadi

Jika anda ingin menyembuhkan badan anda secara semulajadi, anda perlu untuk mengambil serius pada apa yang anda sedang minum setiap hari. Soda mempunyai pH berasid kira-kira 2,5-3,0 pada skala pH kerana ia mengandungi fosforus. Itu seperti asid minum bateri! Penggunaan jangka panjang minuman ini adalah terikat untuk menyebabkan kepada artritis serius, osteoporosis atau kanser. Ia bukan sahaja sangat berasid, ia juga menjadi kering. Minuman bergula menyumbang kepada penyakit dan juga kerana penyakit suka gula serta bahan-bahan yang berasid.

Air terion adalah yang paling sihat untuk minum kerana ia mempunyai ciri-ciri yang membantu badan anda pulih dengan sendirinya, cara alam semula jadi yang dimaksudkan ia lakukan. Apabila anda menyambung ionizer yang sehingga sinki dapur anda, ketik anda berjalan melalui penapis dan kemudian perkara yang menakjubkan mula berlaku kepada air paip biasa anda. Seperti air anda berjalan melalui mesin, ia memisahkan mineral alkali dari mineral berasid dalam paip anda. Kemudian caj elektrik atau "zaps" paip anda memberikan yang banyak antioksidan dan perkara-perkara oxygen- anda sangat perlukan untuk merawat badan anda secara semulajadi.

Salah satu peristiwa ajaib yang berlaku di dalam air terion adalah bahawa kelompok molekul air dikurangkan dalam saiz. Ini adalah amat penting untuk sel-sel anda. Sel-sel badan anda mampu menyerap air ini kerana kelompok kecil molekul boleh menembusi sel-sel anda dengan cara yang air biasa tidak boleh. Ia adalah yang paling sihat untuk minum kerana keupayaan badan untuk menyerap, membolehkan anda untuk super-hidrat dan akhirnya menyahtoksik diri secara berterusan. Untuk melepaskan asid atau toksin dalam badan anda, anda mesti berupaya untuk membuang toksin. Sebab orang jatuh sakit dan penyakit adalah kerana sisa toksik yang telah membina di dalamnya.

Air terion adalah satu kemestian bagi setiap isi rumah yang mahu menjalani kehidupan dengan sepenuhnya, mengelakkan demam dan penyakit, dan jika anda mahu untuk merawat badan anda secara semulajadi, yang ionizer berkualiti adalah satu pelaburan yang boleh memberi perlindungan muktamad untuk kesihatan anda.

Jika anda sedang minum terus dari paip anda, mengambil suling atau osmosis songsang atau air botol, anda hanya menambah kepada masalah asid badan anda. Bahan-bahan ini tidak sihat untuk minum kerana mereka mempunyai pH yang berasid. Badan anda sudah mempunyai terlalu banyak asid dari pencemaran, bahan kimia, makanan yang diproses dan tekanan. Dalam masa, asid terlalu banyak boleh menyebabkan keadaan yang dipanggil asidosis. Apabila ini berlaku anda mendapat penyakit. Ia adalah lebih mudah untuk mencegah penyakit daripada ia adalah untuk membalikkannya, namun ia boleh dilakukan.

Anda boleh menyembuhkan badan anda secara semulajadi dengan menguruskan keseimbangan alkali asid. Proses ini bermula dengan bahan-bahan yang anda minum. Air terion adalah yang paling sihat untuk minum, bukan sahaja kerana ia adalah alkali dan penuh dengan antioksidan, tetapi kerana ia mudah diserap ke dalam sel-sel anda dan boleh membantu untuk meneutralkan jumlah besar asid anda telah membina sepanjang hayat anda, dan juga sebagai asid ia dihujani dengan setiap hari.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar