Kamis, 12 November 2015

Klorin Dioksida dan Cuka - The Super-Duper Immune Booster

Klorin Dioksida dan Cuka - The Super-Duper Immune Booster

Tahun lepas, selepas mendapati Vitamin B17, dan kuasa Biji Apricot di pengawetan semulajadi kanser, saya mula membawanya ke dalam perbualan dengan hampir semua orang yang saya bertemu! Saya juga berbicara mengenainya kepada orang pada saya Estate Seminar Tanah, dan saya bertemu satu pelabur yang berkata, "Jika anda berfikir bahawa sesuatu, lihat kuasa klorin dioksida kimia!"

Tidak perlu dikatakan, ia tidak lama sebelum saya memulakan penyelidikan saya pada klorin dioksida, dan agak gembira dengan penemuan itu. Ia seolah-olah bahawa Miner Gold, Jim Humble, sengaja mendapati bahawa penulen air sembuh Malaria! Sejak penemuan itu, Encik Humble telah ada di misi, untuk memperbaiki diketahui dan menambah beberapa cuka untuk penulen air, dan yang tidak sahaja ia menyembuhkan Malaria pada kadar yang pesat (dalam waktu), tetapi ia juga mempunyai keupayaan untuk menyembuhkan kanser, dan pelbagai penyakit patogen lain pada kadar yang ajaib. Ubat Malaria sedia ada dari Pharmaceuticals, pada masa itu, bukan sahaja mengambil masa lebih lama untuk mendapatkan apa-apa keputusan, tetapi mereka sentiasa mempunyai kesan sampingan. Oleh kerana itu, Jim Humble baru dan lebih baik klorin dioksida, dengan tambahan cuka, dengan cepat menjadi Ubat Malaria pilihan, dan Encik Humble dapat menyembuhkan lebih 75,000 orang malaria di Amerika Selatan dan Afrika dalam tempoh yang singkat !

Itu adalah kembali pada lewat 90-an ...

Kini Encik Humble berusia hampir 80 tahun, dan dengan bantuan pembikin filem, Adam Ibrahim, telah meningkatkan tempo! Beliau kini mempunyai Course sebenar sepuluh hari bahawa dia sendiri mengajar di Republik Dominican yang melatih orang bagaimana untuk menjadi disahkan Menteri Kesihatan! Teknologi hari ini membuat ia mungkin bagi orang-orang di seluruh dunia untuk belajar bagaimana untuk membuat dan mentadbir klorin dioksida bertambah baik kepada pesakit, yang sakit dengan pelbagai penyakit patogenik! Konsep SANGAT revolusi, untuk mengatakan sekurang-kurangnya!

Penjelasan kimia mengapa klorin dioksida berfungsi dengan baik terhadap patogen adalah agak mudah. Satu molekul klorin dioksida adalah terdiri daripada satu atom klorin, yang kehilangan satu elektron, dan dua atom oksigen, setiap yang hilang dua (2) elektron, untuk sejumlah lima elektron yang hilang untuk molekul. Apabila molekul klorin dioksida datang dekat dengan patogen dalam badan, (yang bersifat asid dan sangat longgar berkaitan) dengan segera menarik lima elektron yang ia hilang dari patogen, yang menyebabkan patogen untuk pecah dan menjadi zarah sisa tidak berbahaya , yang badan boleh dengan mudah menyingkirkan melalui satu atau lebih daripada organ perkumuhan.

Jika anda seperti saya, anda mahu pada lebih dari satu kali semasa hayat anda, bahawa ANDA mempunyai keupayaan dan pengetahuan untuk menyembuhkan orang sakit! Nah, belajar bagaimana untuk membuat dan mentadbir klorin dioksida untuk orang sakit, boleh membuat hasrat yang menjadi kenyataan! Jim Humble penemuan mudah untuk kuasa klorin dioksida telah benar-benar memulakan REVOLUTION KESIHATAN perkadaran antarabangsa, yang SANGAT MENARIK, dan saya pasti ingin menjadi sebahagian daripada itu! Tidak anda? Sertai saya dalam REVOLUTION KESIHATAN dinamik berusaha ke arah impian kesihatan muktamad ... Mewujudkan Dunia Baru Tanpa Penyakit!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar