Kamis, 12 November 2015

Arah Lemonade Diet

Arah Lemonade Diet

Lemonade Diet merupakan satu kaedah pembersihan dalaman badan membebaskan diri sendiri bahan-bahan toksik dan lain-lain yang tidak berfaedah jika tidak berbahaya kepada kesihatan seseorang. Lemonade adalah minuman sihat yang datang daripada jus asli lemon. Mereka kelihatan bujur dalam bentuk dan datang dari keluarga sitrus buah-buahan. Ia mempunyai rasa masam-pedas yang jika dicampur dengan gula dan madu dan dicairkan dalam air menghasilkan yang sangat dahaga pelindapkejutan jika tidak minum yang sihat.

Selama beratus-ratus tahun, air limau telah menjadi minuman ramai. Anak-anak suka, dan juga kebanyakan rakyat semua peringkat umur suka minum air limau untuk menghilangkan dahaga mereka. Ia merupakan satu minuman kegemaran ramai, oleh semua generasi.

Kajian yang dilakukan oleh sekumpulan pakar-pakar perubatan yang lemon mempunyai bahan-bahan tertentu yang mempunyai sifat pembersihan yang boleh membersih, membasmi dan membersihkan badan kita secara dalaman dan luaran. Itulah, lemon mengandungi unsur-unsur khas di dalam kulit itu atau dalam pulpa buah-buahan yang boleh membunuh bakteria, kulat dan sel-sel hidup yang lain yang berbahaya kepada kesihatan kita.

Terdapat arahan yang perlu dipatuhi jika anda memilih untuk membersihkan atau membuang toksin dalam badan dengan diet air limau.

Arahan pertama ialah, anda perlu minum campuran air limau khas (termasuk jus lemon, sirap maple, cili merah dan air) 6-12 gelas setiap hari selama tempoh diet anda. Ini perlu bertahan untuk sekurang-kurangnya 10 hari.

Seperti yang anda lapar, hanya perlu lagi segelas air limau.

Tiada makanan yang lain perlu diambil semasa tempoh keseluruhan diet air limau anda.

Seperti air limau ramuan khas dianggap lengkap dengan vitamin dan mineral, ia dipercayai bahawa anda tidak lapar semasa anda terus minum air limau setiap kali anda mendapat lapar.

Jangan mengambil apa-apa suplemen vitamin atau mana-mana pil vitamin semasa anda berada di regimen diet air limau yang ketat.

Semua makanan pepejal yang diambil ke dalam badan akan bertukar kepada cecair oleh enzim perut dan oleh itu dibawa kepada sistem badan yang berbeza melalui aliran darah ke sel-sel badan yang berbeza dan tisu. Air limau jus diet makanan dalam bentuk cecair.

Bagi orang yang mempunyai berat badan berlebihan, kurang sirap maple hendaklah diambil. Manakala bagi mereka yang kurang berat badan, lebih maple sirap yang diperlukan untuk membina tisu badan yang lebih dan lebih membina otot. Bagi orang-orang yang kurang berat badan tetapi lebih bimbang kehilangan lebih banyak berat badan, mereka perlu diingatkan bahawa satu-satunya perkara yang akan susut daripada badan-badan mereka akan hanya lendir, sisa, dan penyakit. Sel-sel dan tisu-tisu yang sihat tidak akan dihapuskan. Ini bermakna bahawa pada akhir diet, berat badan akan dapat mendapatkan berat badan, manakala berat badan berlebihan akan dapat menurunkan berat badan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar